top of page

LOVE LAUGH LANTERFANT

Ha! Deze pagina staat in het wonderschone teken van LOVE LAUGH LANTERFANT. Het is geen spreuk, het is geen yell, het is een levensstijl. Je leeft (want je leest), hebt lief (hoop ik, als niet iemand anders dan toch zeker jezelf), je lacht (als het lukt, toitoitoi), en je lanterfant (als het even kan, maar liever nog altijd als het kan, of tenminste zo vaak mogelijk). 

Het leven gaat snel, de maatschappij is vlijmscherp en rap als de tong van een salamander. Het antigif is lanterfanten. Lummelen, niksen, uit je fucking neus vreten. Durf het maar eens!

Ik help je de Grote Lanterfantfilosofie vast te houden, jou en degenen om je heen eraan te herinneren dat het OKÉ is om te lovven, te lachen en lanterfanten. Je bent niet lui. Je lanterfant, dat is een activiteit, het is al heel wat.

 

Hoe spreek je 'lanterfanten' eigenlijk in het Engels uit? Wordt dat /lenterfente/, /loanterfoanteh/ of misschien /lahntehfantje/?

DE GROTE LANTERFANT-GALERIJ

Vind hier wat inspiratie om jouw eigen lanterfant-avontuur aan te gaan.

THINK AGAIN! Het helpt je juist om avontuur af te wenden, en je onder te dompelen in liefde, lachen en lanterfanten. Love. Laugh. Lanterfant.

THINK nog eens AGAIN. Want lanterfanten is niet de afwezigheid van avontuur, het is avontuur vinden van binnen, tussen de straatstenen voor je huisdeur, of in een boek. Lanterfant is leven.

DRAAG EN DRAAG UIT

Wil je je niet alleen mentaal omringen met lanterfanten, maar het ook dragen, fysiek, om je heen voelen? Het is geen last, het is een lust, te lantenfanten, en lanterfant te voelen om je romp, of aan je schouder als tas.

Met je love laugh lanterfant-wear draag je de Grote Filosofie niet alleen, je draagt het ook uit. Je nodigt anderen uit om het rennen op pauze te zetten en te delen in het leven van de lanterfant.

MEER LANTERFANTEN?

Hup, nu zelf aan de slag. Ervaar het aan den lijve. Lanterfant. Ga je gang!

bottom of page